ASN Autoschade Upper Zwolle

Klantenservice

fAQ

Veelgestelde vragen

Schade aan uw auto of bedrijfswagen is iets wat u niet dagelijks meemaakt. Het is begrijpelijk dat u vragen heeft over het verloop van schadeherstel. Hieronder geven wij antwoord op veelgestelde vragen.

Algemeen

Check eerst of uzelf ongedeerd bent. Uw auto komt op de tweede plaats. Is de auto te beschadigd om verder te rijden? Neem dan contact op met ASN Autoschade Upper. Ons team kan u tijdens kantooruren verder adviseren.

Neem contact op met ASN Autoschade Upper of benader één van onze andere vestigingen. Als het nodig is, kunnen wij een melding maken bij uw verzekeraar.

Ons adres is Voltastraat 21, 8013 PM in Zwolle.

Geen probleem. Download hier het formulier of haal een exemplaar op bij onze vestiging.

De schadereceptie is van maandag tot en met vrijdag geopend van 08.00 – 17.30 uur.

Schadeherstel

In het geval van kleine schades kan Quick Repair worden ingezet om dit te herstellen. Bij kleine schades kunt u denken aan ruitschade, steenslag of een beschadiging aan uw autobekleding.

Dit is geheel afhankelijk van uw verzekering.

Garanties & bepalingen

Voor meer informatie over de Bovag garantie verwijzen u graag door naar de website van Bovag.

Meestal wel. Wij voeren reparaties uit voor bijna alle verzekeraars. Ons team kan voor u contact opnemen met uw verzekeraar om deze zaken verder af te stemmen.

Nee dat is niet mogelijk. Als u kiest om zelf de kosten te betalen, dan kunt u deze kosten niet achteraf bij uw verzekeraar claimen.