ASN Autoschade Upper

Over ons

ASN Autoschade Upper Zwolle

ASN Groep

Wij van ASN Autoschade Upper zijn onderdeel van de internationale ASN groep en zijn expert op het gebied van schadeherstel voor auto’s en bestelwagens van alle merken. 

Ons team - ASN Autoschade Upper Zwolle
Vakmanschap

Onze mensen

De mensen achter ASN Autoschade Upper zijn de drijfveren van onze organisatie. Dankzij hun ervaring, kennis en vakmanschap staan onze diensten garant voor kwaliteit.  Met gebruik van moderne apparatuur kunnen we schade op het hoogste niveau herstellen.

Ultramoderne spuiterij

Wij maken in onze spuiterij uitsluitend gebruik van de beste lakken. Deze lakken zijn op waterbasis, milieuvriendelijk en kunnen worden gemengd tot iedere kleur. Dankzij een goede voorbewerking kan de lak optimaal worden aangebracht en wordt uw auto niet aangetast door weersinvloeden.

Meerdere vestigingen

Overal bereikbaar

Als onderdeel van Munsterhuis Groep is een schadevestiging altijd in de buurt. Met vier verschillende schadevestigingen in Twente is ASN en Munsterhuis altijd in de buurt. Schade opgelopen? Kom gerust langs bij één van onze vestigingen. Onze monteurs zorgen ervoor dat u weer snel en veilig op pad kunt. 

Service- ASN Autoschade Upper Zwolle
Altijd vervoer

Optimale service

Wanneer uw auto of bestelwagen wordt gerepareerd, kunt u vervangend vervoer gebruiken. De combinatie van onze bedrijfsuitrusting, de garantie op werkzaamheden en onze hoogstaande service, maken dat wij ons officieel een BOVAG-garantiebedrijf mogen noemen.